Lars Ulrich er klar til trommedyst mod amerikansk komiker

Det danske rock-ikon Lars Ulrich er blevet udfordret til en trommeduel af den amerikanske komiker Will Ferrell, og melder sig nu klar til at tage kampen op.

Metallicas Lars Ulrich er blevet udfordret til trommeduel af den amerikanske komiker Will Ferrell, og accepter nu udfordringen.  I en pressemeddelelse udtrykker han bekymring for, at han ikke kan hamle op med komikeren, men tilføjer også, at Will kan »komme an!« Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»Bring it on!« sådan skriver den danske Metallica-trommeslager Lars Ulrich i en pressemeddelelse, efter at den amerikanske komiker Will Ferrell i et interview med Spin Magazine for tre dage siden udfordrede ham til en trommeduel.

Will Ferrell har fået blod på tanden efter han i slutningen af maj slog Red Hot Chili Peppers trommeslageren, Chad Smith, i den nu legendariske »drum-off« som blev sendt i det amerikanske talkshow The Tonight Show med Jimmy Fallon.

Klippet hvor Will Ferrell og Chad Smith tørner sammen, er i skrivende stund blevet set 21 millioner gange på Youtube. De to duellanter er i mange år blevet forvekslet med hinanden, og bliver kaldt dobbeltgængere.

Denne sammenligning var Chad Smith efter sigende blevet godt og grundigt træt af, og en trommeduel blev sat i værk, for at gøre en ende på dobbeltgængernes rivalisering en gang for alle.

Overraskende nok vandt Will Ferrell efter at have spillet så godt, at han forpustet måtte udbryde:»I think I just blew my mind.«

Nu har de to look-alikes så kastet deres blik på trommeslageren Lars Ulrich, som de mener, også bærer store ligheder med dem.

»Lars bliver pissesur, fordi han bliver forvekslet med både mig og Chad Smith. Han kan også få en chance for retfærdighed nu,« fortæller Will Ferrell til Spin.

Lars Ulrich har sendt Spin Magazine en pressemeddelelse, hvor han melder sig klar på en drum-off mod både Chad Smith og Will Ferrell. I pressemeddelelsen udtrykker han dog også en stor bekymring for, at skulle møde Chad Smith og især Will Ferrell. 

Sådan skriver Lars Ulrich i pressemeddelelsen: 

»Jeg er sikker på, at jeg med en smule øvelse kunne give Chad lidt sved på panden. Men Will? Det er en helt anden historie. Han styrer "bad-ass trommeslager-universet". Jeg mener, du snakker om en fyr, der bare er så meget en anden liga, faktisk, er han ud over en anden liga, han kan tænkes at være decideret uovervindelig. Når det så er sagt, er jeg helt klart med på en udfordring ... Kom an!«

Dette er noget af en udmelding taget i betragtning af, at Lars Ulrich er en af Danmarks mest succesfulde musikere, som siden firserne har spillet trommer for verdens største metalband, Metallica.

Se her klippet hvor Chad Smith og Will Ferrell tørner sammen på The Tonight Show. Trommeduellen har ud over at have underhold millioner af mennesker også indsamlet 300.000 $ til velgørenhed.

Datoen for den nye trommeduel er endnu ikke fastlagt.