Lars Rix ny souschef på Kulturen

Lars Rix (tv.) overtager stillingen som souschef på Berlingskes Kulturredaktion og ny musikredaktør bliver Michael Charles Gaunt. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Berlingskes musikredaktør Lars Rix bliver kulturredaktionens nye souschef, når den nuværende, Jesper Eising, ved månedens udgang forlader sin stilling for at starte som pressechef i Egmont. 46-årige Rix har været redaktør for en række forskellige kultur- og livsstilsmagasiner op gennem 90erne og 00erne og har altid interesseret sig kulturlivet i bred forstand. Bla. er han forfatter til bogen »Edderkoppen«, der handler om den kriminelle underverden i efterkrigstidens København, kendt også fra TV-serien af samme navn.

På kulturredaktionen skal Rix bl.a. lede en nyhedsgruppe, løbende være avisansvarlig og fast redaktør af fredagsmagasinet. Samtidig skal han være med til at styrke Berlingskes tilstedeværelse digitalt.

Ny musikredaktør bliver 30-årige cand.comm. Michael Charles Gaunt, der har været anmelder og skribent ved Berlingske siden 2012, og desuden er bestyrelsesmedlem i Foreningen af Danske Musikkritikere. Forud for det var han i en håndfuld år musikskribent og anmelder ved medier som Soundvenue og Urban.