Larmende dyr

Præcis ligesom en anden computeranimeret film, »Madagascar« fra sidste år, handler »Helt vildt« om en gruppe dyr, der fra en zoo i New York stikker af til Afrika og her opdager, at deres forfædres hjemstavn ikke er lutter idyl.

Er du enig med berlingskes anmelder?

Skriv din egen mening | Se hvad andre læsere mener.

Denne gang står løven Samson i spidsen for bl.a. en flink slange, en jysktalende giraf og en klog koala, der ligner Nicolas Bro, mens skurkene er en frådende hær af gale gnuer, hvad der set med zoologiske øjne virker totalt forrykt. »Helt vildt« er teknisk kompetent lavet i Canada og stjæler med arme og ben - eller rettere sagt med poter og klove - fra tidligere tegnefilm, mens den samtidig konstant holder så hektisk et tempo og højt et støjniveau, at den snarere bombarderer end charmerer sit publikum. Særlig sjov er den voldsomt hyperaktive handling ikke, så børn bliver nok overvældet af dens enorme energi, men de morer sig kun en ganske lille smule. Ikke nok i forhold til billetprisen vil man alt i alt mene.

Berlingske Tidende indbyder læserne til at give deres holdning til aktuelle udgivelser og begivenheder. De bedste bidrag kommer i avisen.

Skriv kort og kontant og klik på det antal stjerner den fortjener.

Skriv din egen anmeldelse