Kontroversiel rockforsanger vil fortsætte

Trods massiv kritik og praktiske udfordringer ønsker rocksanger Axl Rose at fortsætte som frontfigur i AC/DC.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det mødte stor kritik fra fans og anmeldere, da rockgruppen AC/DC meddelte, at Guns N' Roses-medlemmet Axl Rose ville overtage rollen som gruppens frontfigur på bandets kommende turné, fordi gruppens normale forsanger, Brian Johnson, var nødt til at droppe den på grund af problemer med hørelsen.

Men på trods af kritikken og skuffede miner, har Axl Rose fået smag på livet som forsanger i det australske rockband. Han vil meget gerne fortsætte i rollen som frontfigur, efter at gruppens turné slutter i juni, fortæller bandets guitarist, Angus Young.

Det skriver The Toronto Sun.

- Jeg ved, at han er meget spændt. Han bliver ved med at spørge, om han kan gøre mere. Men når det kommer til stykket, ved vi ikke rigtigt, hvordan vi vil fortsætte. Men vi vil igennem denne turné, og vi er dedikeret til det, forklarede Angus Young, forleden i et interview med den tyske radiokanal NDR.

Og generelt har AC/DC været glad for, at Axl Rose kunne træde til og gennemføre turnéen på trods af en brækket fod.

- Axl har gjort et fantastisk stykke arbejde, og han er næsten ude af stolen nu (kørestolen red.). Det har været virkelig godt, sagde Cliff Williams, der er bassist i bandet, om det nye bandmedlem.

AC/DC går næste gang på scenen med Axl Rose som forsanger, når de søndag indtager Stade de Suisse i Bern, Schweiz.

/ritzau/FOKUS