Konkurrence: Vind middag og cocktails på Neighbourhood

Vis os dine flotteste billeder fra København og vær med i konkurrencen om en middag hos Byens Bedste-vinderen Neighbourhood.

Foto: PR

Er du god til at fange byen fra flotte vinkler? Så er det nu, du skal have telefonen op af lommen og skyde masser af billeder. Vi vil nemlig rigtig gerne se, hvordan du bruger byen på de kolde vinterdage. Måske drikker du kaffe på din yndlingskaffebar, slentrer rundt om søerne eller går i teatret?

Vi udlodder en fed præmie til den, der kan tager det bedste billede i København i februar. Alt, du skal gøre, er at dele dine billeder fra København med os ved at bruge hashtagget #aokdk på Instagram.

Konkurrencen kører hele februar, og vi vælger vinderbilledet 1. marts. Alle de bedste billeder samles i en billedserie her på AOK.dk - selvfølgelig med links til fotografernes Instagram-profiler.

Vinderen belønnes med en middag med pizza og cocktails for fire personer på en af Neighbourhoods restauranter. Neighbourhood laver sprøde, økologiske pizzaer med fyld, der passer til årstiden, og du finder restauranterne på Istedgade på Vesterbro og Frederiksborggade i Indre By.

Du må dele lige så mange billeder, du har lyst til - de skal blot ramme Instagram senest 28. februar.

Husk, at du kan følge AOK på Instagram.

Præmien har en samlet værdi af 1.800 kr.