København har fået en ny hiphop-bar

Ny bar i Indre By byder på ægte Atlanta-stemning og fest for hiphop-fans.

Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: Shutterstock

Har man sagt hiphop, må man også sige Atlanta. Hovedstaden i den amerikanske delstat Georgia er et sandt mekka for hiphop-fans, og her får fremtidens stjerner undergrunden til at boble, mens det ene beat efter det andet strømmer ud fra radiostationerne.

Nu er de amerikanske hiphop-vibes nået til København, hvor en ny bar slår dørene op. Inspirationen er hentet i Atlanta, og derfor deler baren også navn med den amerikanske storby.

Læs også: Verdens dyreste flaske vodka stjålet fra bar på Vesterbro

Atlanta indtager lokalerne på hjørnet af Store Regnegade og Gothersgade, hvor Kostbar tidligere lå.

Bag ideen står Markus Elberg og hans venner, som gennem længere tid har savnet et sted at gå i byen, hvor der blev fokuseret på hiphop-, urban- og trap-genren frem for pop og slidte 90er-hits.

»Vi blev ganske enkelt trætte af, at der blev spillet Djämes Braun, Cotton Eye Joe og Nik & Jay alle steder, vi kom,« lyder det fra Markus Elberg, der desuden håber på, at Atlanta i fremtiden også kan byde på live-musik.

Læs også: Gin-favorit åbner ny kæmpebar i Kødbyen

Der er gratis entré, og i baren vil der altid være flaskeøl til 15 kroner frem til midnat og sjusser til rimelige priser. Er man til cocktails, kan man bestille klassikere som white russian og mojito.

Atlanta åbnede 5. januar kl. 21.

Hvad: Atlanta
Hvor: Gothersgade 33, København K

Opdateret 3. februar 2018