København har fået en chokolade-cocktailbar

Cocktail med chokolade? Så'gerne.

Foto: PR

I Østergade 13, eller det normale mennesker kender som den dyre ende af Strøget tæt ved Kongens Nytorv, ligger en af byens mest ambitiøse chokoladebutikker.

Hotel Chocolat hedder selve virksomheden, der blev grundlagt i 2004 i London. Siden er de hurtigt vokset sig ganske store - i dag har de over 80 butikker i UK. Deres erklærede formål er at lave kvalitetschokolade ved at følge tre principper: autenticitet, originalitet og etik.

Butikken på Strøget er et sandt luksus-chokoladeunivers, der består af en kakaobar, en café samt et åbent chokoladekøkken, hvor man få alt, hvad et ægte chokoladehjerte begærer - og de har lige hældt endnu mere i godteposen.

Læs også: Nyt stamsted serverer magiske meatballs

Hotel Chocolat har nemlig lanceret deres helt egen cocktailbar, hvor man nu hver torsdag - lørdag kl. 18-23 kan fornøje sig med cocktails, mocktails, vin, champagne, øl og naturligvis varm chokolade - og ja, der er selvfølgelig chokolade i enkelte af cocktailsene.

Foto: PR.

Butikken, der i forvejen gør et stort nummer ud af kontrollere hele chokoladefremstillingsprocessesen fra start til slut, har nemlig fået deres egen alkohol-serie, som så helt naturligt danner grundlaget for den nye cocktailbar.

Læs også: Indre By får ny bar og butik med masser af specialøl

De forskellige flasker alkohol kan også købes med hjem, hvis man besøger baren - ligesom resten af butikken selvfølgelig ligger åben for impulskøb.

Hvad: Hotel Chocolat Cocktailbar
Hvor: Hotel Chocolat, Østergade 13, 1101 København K
Hvornår: Torsdag til lørdag kl. 18-23