Kirsten Lehfeldt afløser Bodil Jørgensen i »Far til fire«

Selv om Bodil Jørgensen meldes i bedring efter ulykken under filmoptagelser i Vadehavet, har det været nødvendigt at finde en afløser til rollen som fru Sejersen.

Kirsten Lehfeldt erstatter den skadede Bodil Jørgensen som fru Sejersen i "Far til fires vilde ferie". Fold sammen
Læs mere
Foto: Kristoffer Juel Poulsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det bliver Kirsten Lehfeldt, der overtager rollen som fru Sejersen i familiefilmen »Far til fires vilde ferie«, efter at kollegaen Bodil Jørgensen forleden kom alvorligt til skade under filmoptagelserne ved Vadehavet. Bodil Jørgensen pådrog sig brud på både ribben og bækken, og selv om hun rapporteres i bedring, har det været nødvendigt at finde en afløser for at kunne fortsætte optagelserne.

»Det hele er meget ulykkeligt og forfærdeligt, og alle de tilstedeværende var naturligvis chokerede og har fået krisehjælp. Vi ønsker alle Bodil rigtig god bedring, hun er i vores tanker, og vi vil komme til at savne hende på optagelserne,« siger producent Henrik Møller-Sørensen fra ASA film, som samtidig er glad for at have fundet en erstatning i Kirsten Lehfeldt.

I rollen som Fru Sejersen skal hun bl.a. spille sammen med Kurt Ravn, Jesper Asholt, Allan Hyde, Søs Egelind, Martin Brygmann og Joakim Ingversen samt Sigurd Philip Dalgas, Karoline Hamm, Rasmus Bardram Johnbeck og Emilie Werner Semmelroth.

Giacomo Campeotto instruerer filmen, der efter planen får premiere i efteråret 2015.

Bodil Jørgensen havde en travl sommer foran sig, da hun tidligt onsdag morgen under optagelser på et dige på Mandø i Vadehavet faldt ned fra en traktor, da den begyndte at skride ned ad diget. Samme aften skulle hun have spillet i Tivoli Revyen »TamTam i Glassalen«, hvor hun nu afløses af Paprika Steen.

Hun er også med i Anders Thomas Jensens kommende komedie »Mænd & høns«, der produceres af M & M Productions, og hun har en gennemgående rolle som kromutter i TV2s og SF Films »Badehotellet«, hvor optagelserne i øjeblikket er i fuld gang.

M&M Productions har ikke ønsket at udtale sig om sagen, mens »Badehotellet«s producent, Michael Bille Frandsen foreløbig vil skyde de scener, hvor Bodil Jørgensen ikke medvirker, i håb om, at hun kan komme tilbage til optagelserne senere.