Kendte ansigter overtager morgenfladen hos TV 2

Det bliver tre kendte ansigter, der fra efteråret overtager det populære morgenprogram hos TV 2, Go' Morgen Danmark.

Foto: Claus Bech, Thomas Lekfeldt og Kim Haugaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De godt og vel 600.000 danskere, der har for vane at starte dagen i selskab med TV 2, skal fra det tidlige efterår vænne sig til tre nye ansigter.

Og så alligevel. For navne som Morten Ankerdal, Puk Elgård og Stéphanie Surrugue vil sandsynligvis lyde bekendt i ørerne hos den gennemsnitlige TV-seer. Førstnævnte, Morten Ankerdal, har af flere omgange eksempelvis vikarieret i programmet og kommer fra en stilling hos TV 2 Sporten, hvor han har givet den som studievært under slutrunder i både fodbold og håndbold den seneste håndfuld år.

For Stéphanie Surrugue bliver der også tale om et »in-house« jobskifte. Hun kommer fra et job som studievært og redaktionschef ved »Kulturen på NEWS«, ligesom seere af Tour de France også vil have stiftet bekendtskab med på nuværende tidspunkt, hvor hun er en del af holdet, der rejser rundt i Frankrig.

Den sidste kvinde på holdet, Puk Elgård, har man derimod kapret hos konkurrenterne hos DR. Hun har tidligere været studievært hos »Aftenshowet«, men har det seneste stykke tid ført en mere anonym tilværelse som fast tilknyttet freelancer ved det statsejede medie. Hun skal efter planen være fast vært for på morgenprogrammet i weekenderne. TV 2's kanalchef, Lotte Lindegaard, byder i en pressemeddelelse de tre nye værter velkomne.

»Go' Morgen Danmark er et fantastisk TV 2-program, som i den helt rigtige og hyggelige stemning giver danskerne oplysning, inspiration, gode råd og humor. Vores nye værter skal være med til at løfte Go' Morgen Danmark til nye højder og sætte fokus på aktualitet, relevans og substans,« siger hun.

Efter planen begynder de nye værter i sensommeren. Omkring 600.000 seere tuner hver morgen ind forbi programmet, der dvæler ved et bredt spektrum af mad, kultur, debat og - selvfølgelig - vejret.