Kedelige kannibaler

Med tyvagtig inspiration fra Tobe Hoopers »Motorsavsmassakren« lavede Wes Craven i 1977 den morbide friluftsgyser »The Hills Have Eyes«, som han i 1985 uklogt fulgte op med den kiksede »The Hills Have Eyes 2«.

Er du enig med berlingskes anmelder?

Skriv din egen mening | Se hvad andre læsere mener.

Sidste år instruerede Alexandre Aja så en sadistisk, men virkningsfuld ny version af »The Hills Have Eyes«, og nu får vi ulykkeligvis Martin Weisz'»The Hills Have Eyes 2«, der hverken er en genindspilning af den gamle film, som den deler titel med, eller en decideret sequel til Alexandre Ajas virtuose splatterorgie.

Dog befinder vi os stadig i New Mexicos øde ørken, hvor en bande vilde og vanskabte kannibaler stadig hærger, men denne gang går det ud over en flok svært bevæbnede og alligevel tumpet hjælpeløse nationalgardister.

De er grove og aggressive og ikke særlig sympatiske, så man er ret indifferent over for deres grumme skæbne, og mens blodet sprøjter, og lemmer hugges af, kan man træt konstatere, at denne skrækfilm ikke er en tøddel uhyggelig, bare barbarisk og ulækker.

Dens effekter er ganske vist lavet lige efter bogen, men her er tale om en dum bog, som man ærligt talt snart ikke gider genlæse flere gange.

Berlingske Tidende indbyder læserne til at give deres holdning til aktuelle udgivelser og begivenheder. De bedste bidrag kommer i avisen.

Skriv kort og kontant og klik på det antal stjerner den fortjener.

Skriv din egen anmeldelse