Kampen om melodigrandprix-scenen: Her er vinderen

Næste års melodigrandprix bliver afholdt i Jyske Bank Boksen i Herning. Det afslører DR.

Næste års melodigrandprix og MGP bliver afholdt i Jyske Bank Boxen i Herning. Her er vinderne af melodigrandprix 2016, Lighthouse X. Scanpix/Henning Bagger Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Når Danmarks dygtigste sangere og musikere skal dyste om, hvem der skal repræsentere vores land til Eurovision Song Contest, kommer det til at foregå i Jyske Bank Boxen i Herning.

Det afslører DR.

Foruden at være vært for de voksnes melodigrandprix, skal børnenes MGP 2017 også afholdes på samme scene i den jyske by.

- Melodigrandprix er en folkefest, og i Herning ser vi frem til igen at blive vært for en kæmpe musikfest for alle aldre, siger byens borgmester, Lars Krarup, og fortsætter:

- I februar 2017 vil vi igen vise Danmark, at kombinationen af DR, MCH Messecenter Herning og Herning Kommune er garanti for et godt show.

DR ser også frem til samarbejdet med den midtjyske by, hvor melodigrandprix blev afholdt i både 2009 og 2013.

- Det bliver et glædeligt gensyn. Melodigrandprix og MGP passer perfekt til byen, og Jyske Bank Boxen er et af de bedste steder i landet at producere tv i, så vi har de ideelle rammer at arbejde med, siger underholdningschef ved DR, Jan Lagermand.

- Der er også altid en forrygende stemning blandt publikum i Jyske Bank Boxen, og det smitter af på de to shows og når helt ud i stuerne til både store og små seere, så vi glæder os rigtig meget, siger han.

Melodigrandprix løber af stablen den 25. februar 2017. Ugen efter er det de små sanghåbs tur, når børnenes MGP bliver afholdt lørdag den 4. marts.

/ritzau/FOKUS