Julens bedste fester

Juleaften stopper ikke nogen festarrangører: Byens dansegulve er tætproppet både lige før og lige efter juleaften. Her er et håndplukket udvalg af de bedste festbrag.

Foto: PR Foto

KISSOGRAM PÅ KLUBKLUB
Fredag 21. december kl. 22
Aftenens hovednavn til årets sidste KlubKlub er det hypercharmerende berlinerbohemeband Kissogram.

DER DRITTE RAUM
Fredag 21. december kl. 23
Tre dage før jul spiller de tyske technolegender DerDritte Raum live på Culture Box, og det bliver sandsynligvis en meget velbesøgt aften...

BILLY RAVE 6
Lørdag 22. december kl. 22
I løbet af de sidste seks måneder er der blevet holdt fem forskellige Billy raves på fem forskellige locations med mere end 4.000 gæster. Nu er det blevet tid til det sjette og sidste Billy Rave - denne gang i Zum Biergarten.

KOMPAKT CHRISTMAS PARTY
Lørdag 22. december kl. 23
To dage før jul får Culture Box besøg af Michael Mayer, en af hovedkræfterne bag et af den europæiske elektroniske scenes mest indflydelsesrige pladeselskaber - Kompakt.

XXX-MAS AFTERPARTY - DE FORTABTE BØRNS JUL
Mandag 24. december kl. 23.59
Nadsat holder som altid åbent for de rastløse sjæle og fortabte børn, der har fået nok af familiejulehygge og hellere vil ud og bonde med technovennerne.

MALPLACERET JULENAT
Mandag 24. december kl. 23.59
De legesyge festarrangører fra Malplaceret holder også fest juleaften - og garanterer totalt fravær af julestemning. Hold til gengæld øje med mere end 6.000 knæklys - og skumfiduser på gulvet.

THE BIG PACKAGE!
Fredag 28. december kl. 23
Fire af byens største festarrangører har slået sig sammen for at servere en stor og slagkraftig pakke af en fest mellem jul og nytår.

FREDSFEST
Fredag 28. december kl. 23
Fredag aften er der fredsfest i Vegas Lounge med blandt andre Fredzki, Silas Soulland og Madame Eif bag pladespillerne.

GHETTORAVE OG GHETTOBASH
Lørdag 29. december kl. 21 og 23
Det forgangne år har været præget af en bølge af legesyge mashup-fester med ghetto-tech og hjemmelavet mutant-techno i flabede og genre-vridende versioner.