John Mayer aflyser tour på ubestemt tid

Pladeaktuelle singer-songwriter John Mayer aflyser sin promotion-tour i april på grund af en gevækst på sine stemmebånd.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Han er næsten klar med et nyt album, men nu forhindrer en gevækst på stemmebåndene John Mayer i at markedsføre sit nye album, "Born and Raised", der er sat til at udkomme den 22. maj.

Mayer er tidligere blevet opereret for at få fjernet en lignende gevækst, men blot fem måneder efter operationen er den dukket op igen. Det betyder, at den akustiske sanger nu aflyser alle sine liveoptrædener på ubestemt tid.

John Mayer skulle have startet sin "Born and Raised"-tour den 9. april i Bloomington, Indiana, men på grund af sin tilbagevendende halslidelse er det endnu uvist, hvornår Mayer igen kommer til at optræde live.

Mayer har tidligere lidt af et såkaldt granulom i halsen, der for det meste er godartede vævsforandringer. Det sidste granulom tvang også Mayer til at aflyse flere koncerter, men det fik han i oktober opereret væk.

Nu er der altså kommet et nyt granulom på med samme placering som det gamle, der får John Mayer til at afholde sig helt fra at gå på scenen. Sangeren melder, at han vil bruge sin pause-periode på at skrive nye sange.