Jesper Christensen skal nok en gang være Bond-skurk

Den garvede skuespiller Jesper Christensen får nok en gang fornøjelsen af at spille James Bond-skurk i den næste film i rækken, som får premiere i slutningen af 2015.

Skuespilleren Jesper Christensen skal spille med i næste James Bond-film Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmark kan endnu engang prale af at levere skurken til et af verdens bedst kendte filmdramaer.

For det bliver for tredje gang den 66-årige skuespiller Jesper Christensen, der skal lægge ansigt og krop til skurken Mr. White, der leder den ondskabsfulde organisation Quantum, som James Bond nok en gang står over for i den næste film om agenten.

Filmen »Spectre« forventes at få premiere i Danmark til november næste år, og det bliver nok en gang med britiske Daniel Craig i rollen som den dameglade helt, mens Sam Mendes igen er instruktør på filmen.

Og Jesper Christensen glæder sig til at tage del i en af filmhistoriens store klassikere for tredje gang.

»Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Sam Mendes og Daniel Craig. Det er et virkeligt spændende manuskript og et meget dygtigt hold. Så det bliver sjovt,« siger han til Euroman.dk.

Optagelserne finder sted i så forskellige steder som London, Mexico By, Rom og på flere steder i Marokko.

Det er den 24. James Bond-film, der som bekendt baserer sig på romanerne af krimiforfatteren Ian Fleming. Jesper Christensen har medvirket i to andre Bond-film - »Quantum of Solace« og »Casino Royale« - sidstnævnte havde også et andet dansk islæt i form af Mads Mikkelsen.