»Jeg tror, jeg selv ville have stemt på Kaspar Colling«

Vinderen af Læsernes bogpris 2014, Sissel-Jo Gazan, svarede på spørgsmål fra læserne og litteraturredaktøren. Få det hele med her.

Vinder af Læsernes bogpris 2014, Sissel-Jo Gazan, og Berlingskes litteraturredaktør Søren Kassebeer svarer på spørgsmål fra læserne.  Fold sammen
Læs mere
Foto: Betina Garcia
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Med den helt ekstreme medieomtale, Yahya Hassan har fået det seneste års tid på godt og ondt, og den række af litterære priser, han har opnået, skulle man nærmest tro, det var umuligt at slå digterkometen af pinden i nogensomhelst litteraturkonkurrence i år.

Men det er lige præcis, hvad Sissel-Jo Gazan nu har gjort.

Da de flere tusinde stemmer i kampen om Læsernes bogpris var talt op, stod Sissel-Jo Gazans »Svalens Graf« som vinderen blandt de 10 nominerede i konkurrencen om prisen og de 100.000 kroner, Berlingske og Danmarks Biblioteksforening uddeler. 

Nu har du muligheden for at møde Sissel-Jo Gazan her på b.dk. Fra kl. 13 sidder hun klar ved tasterne sammen med Berlingskes litteraturredaktør Søren Kassebeer for at svare på spørgsmål om sine bøger, forfatterlivet og Læsernes bogpris.

Stil spørgsmål til Sissel-Jo Gazan ved at logge ind herunder. Sissel-Jo Gazan svarer på spørgsmålene fra kl. 13:

Vil du læse med fra en mobil eller tablet, så klik her.

TV: Hør Sissel-Jo Gazan læse op af »Svalens Graf«: