Husker du....

.....blondinen, der blev kendt for lidt af hvert i TV-serien »Bay­watch«.

Foto: Søren Bidstrup Fold sammen
Læs mere

Nu er hun på banen igen med endnu et projekt, der skal sikre, at vi bestemt ikke glemmer hende. Ifølge Sky News siger rygtebørsen, at Pamela pønser på at opføre et Casino i Las Vegas, som skal bære navnet: »Planet Pammy«.

Jon Nørgaard, som de fleste nok bedst husker som den unge vinder af TV-konkurrencen »Popstars«, der endte med en værre nedtur, har nu landet sig et fast job som radiovært på den Randers-baserede lokalradio, Radio ABC. Fremover vil radioens lyttere kunne høre Jons stemme kl. 10-14. »Det her er lidt ligesom at være skoledreng igen. Her er der bare ingen, der sætter en uden for døren eller nogen eftersidninger, når man laver ballade eller glemmer kammertonen derhjemme,« siger Jon Nørgaard ifølge Radionyt.com.

Hvert år holder rapperen/produceren/forretningsmanden Sean »Diddy« Combs sit legendariske White Party i East Hampton uden for New York. Men i år bliver festen, der løber af stablen i næste weekend, ifølge TV 2 Gossip mere afdæmpet end planlagt. Gæsterne må nemlig undvære det spektakulære fyrværkeri, Diddy ville diske op med. Han har fået afslag på sin ansøgning om at brænde for 100.000 dollar hvidt fyrværkeri af over havnen. Myndighederne frygter, at mange lystsejlere ville søge ind i havnebassinet for at få første parket til begivenheden, hvilket kunne blive farligt.