Hun stod i spidsen for relanceringen af Femina – nu skal hun lede »Danmarks største lydunivers for unge«

Isabella Hindkjær skal stå foran en »helt central public service-opgave«.

Isabella Hindkjær var i 2022 på Berlingskes Talent 100-liste. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mathias Eis
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Isabella Hindkjær bliver ny redaktionschef for P3 Radio og Podcast og tiltræder stillingen 1. marts, skriver DR.

Redaktionschefen er en del af P3s ledelse. Ud over radio og podcast indebærer stillingen også ansvar for P3s indhold på web, sociale medier og tv – samt for det samlede brand.

Isabella Hindkjær kommer fra en stilling som ansvarshavende chefredaktør på femina.dk. Inden da var hun chefredaktør på Femina, hvor hun kom til i 2020, og hvor hun var en del af en omfattende relancering af mediet.

Relanceringen indebar, at Femina, der før var fokuseret på »slanke-, skønheds- og scoretips«, gik til at være et kvindeunivers, der fokuserede på »ligeløn, fødselsområdet og samtykkelov«, skrev Berlingske i maj 2022.

Femina hører til Aller Media, der gennem de senere år har levet en omtumlet tilværelse, blandt andet med lukninger af flere magasiner og med »massive effektiviseringer og besparelser« i det over 140 år gamle mediehus, skrev Børsen sidste år.

Aller Medias nyeste årsrapport er netop blevet offentliggjort. Ifølge Mediawatch viser den, at Aller Media har tabt næsten 79 procent af sit overskud i forhold til forrige regnskabsår.

Om valget af Isabella Hindkjær siger Malene Birkebæk, der er ledende redaktionschef i DR Ung, i pressemeddelelsen:

»Opgaven som redaktionschef for Danmarks største lydunivers for unge er en af de helt centrale public service-opgaver. Derfor er jeg meget glad for, at det netop er Isabella Hindkjær, der påtager sig ansvaret for at komme i mål med de publicistiske og digitale ambitioner på lyd til unge.«

Tidligere har Isabella Hindkjær arbejdet som journalist på Jyllands-Posten og som journalist og senere creative director på Zetland og været nordisk chefredaktør på det globale ungdomsmedie Vice, skriver DR.

Opdatering klokken 14:52: Isabella Hindkjær var ikke ansvarshavende chefredaktør på magasinet Femina. Hun blev efter en opdeling af Femina i en trykt og en digital version i oktober 2022 ansvarshavende chefredaktør på Femina.dk.