Hun holder havefester, og pengene går til et godt formål. Nu bliver hun mødt af nabomodstand

I sin have i Vanløse afholder Jette Hill Ludvigsen velgørenhedskoncerter. Ifølge regionalmedie bliver hun mødt med modstand fra naboerne.

Ifølge TV 2 har Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune modtaget tre støjklager over de arrangementer, som Jette Hill Ludvigsen holder i sin have. Fold sammen
Læs mere
Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hun har holdt koncerter med en række kunstnere, heriblandt Artigeardit, Jimilian og Icekiid. Det gør Jette Hill Ludvigsen i sin private have i Vanløse, og der er en særlig grund til, at musikken blæser ud gennem højttalerne.

Pengene, som koncerterne genererer, går til et godt formål. Hun har valgt at støtte coronaramte kunstnere og anbragte børn. Indtil videre er der afholdt 13 havekoncerter, og flere er på vej.

Ifølge TV 2 Lorry er det ikke alle, som er glade for hendes initiativ. Mediet har talt med Henrik Perle Jensen, der bor godt 100 meter fra Jette Hill Ludvigsen. Han beskriver, at han på grund af lyden ikke kan føre en almindelig samtale i sit køkken, selvom vinduerne er lukkede.

Ifølge TV 2 Lorry ønsker han, at koncerterne fortsætter – bare ikke i haven.

Bliver taget som gidsler

Mediet citerer fra et Facebook-opslag for en gruppe for borgere i området.

»Vi er efterhånden rigtig mange i området, der er møgtrætte af at blive taget som gidsler, blot fordi en privatperson vælger at lave en koncert venue i sin have,« skriver en borger ifølge TV 2 Lorry.

Til TV 2 Lorry siger Jette Hill Ludvigsen, at hun mener, haven er en »perfekt ramme« for koncerterne.

»Desværre er der af og til nogle, der vil brokke sig. Jeg kunne forstå, hvis jeg afholdt en festival, men jeg hjælper musikere til løn med omtanke for andre og laver velgørenhedsarrangement for anbragte børn og unge.«

Ifølge TV 2 Lorry har Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune modtaget tre klager over støj i forbindelse med arrangementerne, som forvaltningen giver tilladelse til.