Hovednavn aflyser sin sidste koncert før Northside

I næste weekend afholdes den aarhusianske musikfestival, Northside, hvor et af hovednavnene er den amerikanske musiker Frank Ocean. I løbet af måneden er flere af hans koncerter blevet aflyst. Og nu er den koncert, som kommer før Northside, også blevet aflyst.

Frank Ocean aflyser endnu koncert. Det skaber bekymring blandt dem, som ser frem til at opleve hans koncert på Northside den 10. juni. Fold sammen
Læs mere
Foto: GROTT VEGARD
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Først blev Frank Oceans koncerter på festivalerne Sasquatch! i Washington den 26. maj og Hangout i Alabama den 19. maj aflyst, og nu er koncerten på den spanske festival Primavera Sound også blevet aflyst. Det skriver festivalen på sin Twitter-profil.

Det er den sidste koncert, inden Frank Ocean skal optræde på den aarhusianske festival, Northside.

Berlingske har tidligere skrevet, at de aflyste koncerter skyldes forsinkelser i produktionen. Arrangørerne bag festivalen i Barcelona oplyser, at det også denne gang er produktionsforsinkelser.

Det skaber bekymring hos flere af dem, som ser frem til at høre på Frank Oceans bløde toner fredag den 9. juni, hvor den amerikanske musiker skal optræde på Northside i Aarhus.

Flere Facebook-brugere spørger på det sociale medie festivalen om, hvorvidt den seneste aflysning kommer til at påvirke koncerten på NorthSide.

Northside svarer dog, at det ikke har betydning for koncerten på den aarhusianske festival.

Til Metroxpress siger talsmand for Northside, John Fogde, at de forventer, at Frank Ocean optræder på festivalen.

»Vi er fortsat i dialog med Frank Oceans folk og har modtaget tegninger og informationer omkring opbygningen af produktionen. Så vidt jeg er orienteret, øver de lige nu i New York, men der er forsinkelser med produktionen,« siger talsmanden for Northside, John Fogde, til Metroxpress.