Højgravid tv-darling: Drømte at jeg fik en lille pige

Tv-værten Andrea Elisabeth Rudolph kender ikke kønnet på den lille ny, men hun har drømt, at det blev en pige.

Andrea Elisabeth Rudolph - 201
Andrea Elisabeth Rudolph venter sig en lille ny sammen med manden Claus Møller Jakobsen. Scanpix/Kasper Palsnov Fold sammen
Læs mere

Der er snart ikke længe til, at den danske tv-vært Andrea Elisabeth Rudolph og manden Claus Møller Jakobsen bliver forældre til en lille ny.

Den tidligere Vild med dans-værtinde har tidligere afsløret, at hun har termin i starten af foråret. På trods af at den lille guldklump melder sin ankomst om et par måneder, ved parret ikke, om det bliver en lille dreng eller pige, de får i armene efter fødslen.

- Det vidste jeg heller ikke med Isolde eller Alfred, og det er et helt bevidst valg. Man bliver jo skannet så mange gange, og jeg vil gerne gemme lidt af magien, skriver hun i et indlæg på hjemmesiden www.rudolphcare.dk.

I indlægget afslører den 40-årige cremedronning, der har skønhedsserien "Rudolph Care", at hun har drømt om den lille ny. I drømmen så Andrea Elisabeth Rudolph en lille pige, der så smilende tilbage på hende, og det kan muligvis give et fingerpeg om kønnet på det nye familiemedlem.

I hvert fald fortæller tv-værten, at hun også drømte om børnene Alfred og Isolde, mens de stadig lå i mors mave.

- Jeg drømte faktisk, hvad de andre var. Isolde så jeg i en drøm, hvor hun sad i en højstol og grinede, og med Alfred drømte jeg om en baby med problematisk lange nosser, skriver hun.

På trods af drømmen er tv-værten ikke sikker på, om resten af børneflokken kan se frem til at få en lillesøster eller lillebror, og hun fortæller i indlægget, at kønnet på det kommende familiemedlem i virkeligheden er ligegyldigt.

Andrea Elisabeth Rudolph annoncerede den kommende familieforøgelse i september, hvor hun delte et billede på det sociale medie Instagram af sin struttende mave, og siden har hendes følgere på billeddelingsmediet kunnet følge med i graviditeten.

Håndboldkommentatoren og tv-værten mødte hinanden i 2012, og i januar sidste år blev de gift.

Parret har i forvejen sønnen Alfred, mens Andrea Elisabeth Rudolph har datteren Isolde fra et tidligere forhold. Claus Møller Jakobsen har ligeledes to børn fra sit første ægteskab.

Se Andrea Elisabeth Rudolph indlæg, der handler om, hvad hun ser frem til at opleve i år, her:

https://www.rudolphcare.dk/content/livsforandrende-begivenheder-i-2017

/ritzau/FOKUS