Hit med millionerne: Nu kan du købe dit helt eget fort

Kendis-ejendomsmægler skal sælge historiske Middelgrundsfortet. Se her, hvor meget det koster.

Foto: Claus Bech Andersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Din egen ø, din egen havn og dit helt eget fort. Det er en ganske usædvanlig salgsopstilling, du for tiden kan finde på kendis-ejendomsmægleren Jan Fogs hjemmeside. Her kan du nemlig købe intet mindre end Middelgrundsfortet.

Her er den billige ø: Se alle billederne fra Middelgrundsfortet

Middelgrundsfortet er opført efter befaling fra Christian IX i 1890-94 som en del af Københavns Befæstning, og ligger og kukkelurer lige ved indsejlingen til Københavns Havn. Til AOK siger Jan Fog:

»Det er en rigtig sjov sag. Jeg har ikke prøvet at sælge en ø før - dem er der ikke så mange til salg af.«

I følge salgsopstillingen dækker hele anlægget et areal på syv hektar, mens selve øen fylder de fire af dem. Grunden er på 70.000 m2 med hele 15.000 m2 bygningsareal. Der bliver med andre ord både plads til et ekstra badeværelse eller ti, gildesal og slyngelstue til den heldige køber.

Tjek også: Her er billederne af Københavns nye vand-oplevelse

Med i prisen på 16,5 million får du desuden din egen private havn, helikopterlaningsplads, en tidligere kaserne komplet med restaurant, storkøkken og 30 soveværelser samt ca. 7-8 km. gangtuneller og en håndfuld kasematter.

Fyrtårnet på Middelgrundsfortet er dog ejet af Søfartsstyrelsen, så det må den kommende ejer ikke pille ved. Har opslaget vakt din interesse kan vi desuden tilføje, at udbetalingen ligger på 825.000 kr., mens netto-huslejen sniger sig op på den anden side af 100.000 kr. om måneden.

Du kan se hele salgsopstillingen for Middelgrundsfortet via Jan Fogs hjemmeside.