Her kan du se Oscar-uddelingen i nat

Har du YouSee og regner med at feste med oscarstjernerne i nat, så har du et probem. Tv 2 sender nemlig festivitassen på film-kanalen, der ikke længere findes i YouSee-tv-pakken. Men fortvivl ikke...

Forberedelserne spiller på sidste vers til den 84. udgave af the Academy Awards - eller Oscars - der begynder kl. 02:30 i nat dansk tid. Fold sammen
Læs mere
Foto: HANDOUT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Inden du smækker stængerne op og placerer de varme popcorn inden for en armslængde, når Oscarfesten går i gang kl. 02:30 i nat dansk tid, er det en god idé at tænke over, hvilken kanal du forventer at finde dine oscarstjerner på.

Tv 2 sender nemlig oscarfesten på Tv 2 Film-kanalen, som ca. 700.000 danskere siden nytår ikke har haft adgang til, da kanalen ikke længere findes i YouSee-tv-pakken.

Der er andre kanal-muligheder

Den norske kanal NRK1 sender mere end fem timers Oscarfest inklusiv optakt allerede fra 00:50.

Og har du en vis forståelse for det tyske sprog, så viser kanalen Pro7 Oscarfesten i sin helhed.

Skulle du på mystisk vis have adgang til den svenske Kanal 9, er der heller ingen ugler i mosen.

Insisterer du på at følge Oscarfesten, som i år dirigeres af Billy Crystal, på dansk, viser enkelte af landets biografer forestillingen live på det store lærred. Der er tale om BIOCITY Biograferne i Herning, Odense, Aalborg og Aarhus. I København holder Dagmar Teatret åbent i nat for oscar-entusiaster.