Her er den nye X Factor-vært

 Eva Harlou. Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Sylvest Andersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

X Factor skifter igen ud på værtsfronten. Når programmet vender tilbage igen i det nye år, hedder værten Eva Harlou.

Tv-seerne kender Eva Harlou fra programmet 'Danmarks skønneste hjem', hvor hun gør sig som dommer og måske som vært på 'Enestående nordiske huse' på DRK.

Hun er uddannet arkitekt og har arbejdet som sådan i flere år. Hun står bag flere eksklusive huse i Danmark og danner i øvrigt par med stjerneproduceren Thomas Troelsen fra Private. De har sammen to små børn, Christian (5) og Marie, der er et halvt år gammel.

- Jeg har altid været stor fan af ’X Factor’, og jeg er vanvittigt glad for nu at være programmets vært. ’X Factor’ har det hele – både tårer og alvor, fest og ballade. Og jeg lover, at seerne bliver godt underholdt i år, siger Eva Harlou.
Det er syvende sæson af ’X Factor’, og tallet syv har en helt speciel betydning for Eva Harlou:

 - Det er syvende sæson, og syv er mit lykketal, så jeg kan mærke, at det her bliver fantastisk. Sang og musik fylder allerede meget i mit liv, og jeg glæder mig personligt til en masse musikalske oplevelser. Og så ville det da være fantastisk at få lov til at opleve Danmarks største sangtalent folde sig ud for første gang. Lige nu gælder det auditions, og det bliver spændende at møde en masse håbefulde og talentfulde deltagere.”

Eva Harlou bliver dermed den fjerde vært i rækken efter Lise Rønne, Signe Muusmann og Signe Molde. Partneren Troelsen er flere gange blevet tilbudt tjansen som dommer i X Factor, men har hver gang takket nej.

- Jeg ville gerne være med i X Factor, hvis det foregik i den virkelige verden. Hvis man snakkede om musikken i stedet for floskler, sagde Troelsen for nylig til BT.

- Som det er i dag, handler det for dommerne om at beskytte sig selv, så man får flest mulig stemmer. Programmets præmis er, at dommerne skal få en personlig relation til personerne. Der er jeg jo meget mere kynisk og tænker på, hvad man kan få ud af sangerne. Det lykkedes egentlig meget god med Martin Hedegaard, som jeg selv var med til at lave. Men selv ikke med 100.000 solgte album ville pladeselskabet være med. De gav ham en video. Det var den opbakning, han fik. Det var uanstændigt. Jeg gider ikke spille med i det luftkastel. Så hellere være med, der hvor den rigtige musik bliver spillet. Hvor nye linjer, ny musikalske retninger tegnes, sagde Troelsen også.

Måske har DR lyttet. Måske har hans Eva. Underholdningschef Jan Lundme har flere gange lovet forandringer før den kommende sæson.