Her er den nye Rasmus Seebach

Fredericia Teater har offentliggjort, hvem der skal spille Tommy og Rasmus Seebach i teatrets næste store musical, "Seebach".

Krøller eller ej: Pelle Emil Hebsgaard skal spille Tommy Seebach i efterårets store musical om Tommy og Rasmus Seebach. PR-foto: Søren Malmose. Fold sammen
Læs mere

Så er navnene fundet på dem, som får den vanskelige opgave at spille rollerne som henholdvis Tommy og Rasmus Seebach i Fredericia Teaters store musicalsatsning »Seebach«, der bygger på den musikalske families historie, og som giver anledning til at smække en masse populære hits på scenen.

Siden musicalteatret i november offentliggjorde sine planer for en efterfølger til dunderssucesen med »Shu-bi-dua - The Musical«, har teatret gennemført omfattende auditions.

»For mig har det været utrolig vigtigt at finde de HELT rigtige til disse roller,« siger teaterchef Søren Møller i en pressemeddelelse.

»Simpelthen for at vi som publikum ikke skal bruge energi på at forholde os til, om det er de rigtige eller ej. Det er ikke nok bare at ligne. Det er mindst lige så vigtigt at indfange varmen, charmen og kanterne på nogle af de største musiklegender i ny dansk historie. Og det kan vi med dette hold.«

De helt rigtige er tilsyneladende den erfarne Pelle Emil Hebsgaard som Tommy Seebach og debutanten Joakim Lind Tranberg, som får til opgave at give liv til sønnen Rasmus. Sidstnævnte får først afgang fra skuespillerskolen i Odense næste måned. De alternerer begge med Teit Samsø.

»Seebach« er Fredericia Teaters hidtil hurtigst sælgende forestilling. Indtil videre er 50.000 billetter langet over disken. Musicalen kan ses på Fredericia Teater fra den 29. september i år, men kommer også til både Musikhuset Aarhus og Det Kongelige Teaters Gamle Scene i henholdsvis april og juni 2018.