Her er den nye Catwoman

28-årige Hathaway går i Michelle Pfeiffers og Halle Berrys fodspor i rollen som Catwoman i den nye Batman-film

Foto: PAUL BUCK
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hun hitter lige nu som frisindet sclerosepatient i "Love and Other Drugs", mens næste måned byder på en tjans som vært for den prestigefyldte Oscaruddeling.

Og nu er endnu et job sikret for Hollywoodstjernen Anne Hathaway. Den 28-årige skuespiller skal nemlig spille Selina Kyle og hendes alterego, Catwoman, i den kommende Batman-film, "The Dark Knight Rises".

Batman-filmen er Christopher Nolans tredje af slagsen. Tidligere har han instrueret "Batman Begins" i 2008 og "The Dark Knight" i 2008, som blandt andet vandt en Oscar til den afdøde Heath Ledger for rollen som Jokeren.

- Anne Hathaway er en fantastisk tilføjelse til det ensemble, der nu skal runde historien af, siger Nolan om den unge skuespiller.

Hathaway skal spille over for Christian Bale, som vender tilbage i rollen som den bevingende superhelt, mens Tom Hardy, der også spillede med i Nolans "Inception", har fået rollen som skurken.

Anne Hathaway skal følge i stjerner som Michelle Pfeiffer og Halle Berrys fodspor., der begge har spillet rollen som Catwoman.

/ritzau/