Her er 3 rockalbums vi glæder os til

Efteråret byder på en række store rockoplevelser.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Volbeat er højgravide med nyt album

Det danske metalrock'n'roll-band VOLBEAT er højgravide med albummet »Beyond Hell/Above Heaven«, der udkommer den 13. september, og som er bandets sværkalibrede våben i forsøget på at erobre det amerikanske marked. At dømme ud fra gæstestjernerne på albummet fortsætter Volbeat sin højtråbende alfahan-rock, som har gjort bandet til et stort navn på de europæiske metalfestivaler. Gæstestjernerne tæller blandt andre Mercyful Fate-guitaristen Michael Denner, grindcore-legenderne Napalm Deaths forsanger Mark »Barney« Greenway og Kreators forsanger Mille Petrozza, der alle sammen har været Volbeats idoler siden teenageårene.

Højloftet lyd fra Interpol

På samme dag udkommer tillige den nye plade af det ultramelankolske band INTERPOL, der har titlen »Agreeable Cuts«. Ifølge bandet selv er pladen en tilbagevenden til den højloftede lyd, som definerede Interpols første plade »Turn on the Bright Lights«.

Sveriges popdiva med nyt lydspor

Den svenske popdiva ROBYN, hvis enorme musikalitet er respekteret i såvel pop- som rocklejren, har ifølge Berlingske Tidendes rockredaktør, Thomas Søie Hansen, begået et album, der bør være lydspor til resten af året. Pladen er anden del af en trefløjet udgivelse, og hedder »Body Talk Part 2«. Pladen udkommer den 6. september.