Har Anne og Meghan fundet lykken?

Anne Linnet har fået en kæreste, og Storbritannien svirrer af royale bryllupsrygter.

Anne Linnet har fået en ny kæreste. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sara Gangsted
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Anne Linnet smiler igen

Anne Linnet har altid sagt det, som det er. Men sjældent brugt store ord. Det gjorde hun i hvert fald heller ikke i ugens løb, da hun afslørede over for Her og Nu, at hun ikke længere går gennem livet som single.
»Ja, vi er partnere,« meddelte hun ugebladet, da hun i weekenden viste sig på Bogforum i selskab med en yngre kvinde, som altså nu er hende, der laver kaffe og fylder Linnets badekar. Bladet fik yderligere presset ud af popstjernen, at den nye kærlighed, som har sat sig på tværs, hedder Kathrine, og at de to kvinder har »set hinanden et stykke tid.«

Den 64-årige nationalskat og popsnedker blev for fire år siden skilt fra sin daværende hustru, den 34-åt yngre Maryam Tessa Franck, efter få års ægteskab. Parret nåede at få en datter, før de skiltes.

Britisk trolovelse på vej?

Den smukke, amerikanske skuespiller Meghan Markle, 36, skal i følge rygterne ikke være med i den kommende, ottende sæson af advokatserien »Suits«. Nå, vil nogen måske sige, der er jo så mange skuespillere, der flyver og farer ud og ind af sæsonerne i alverdens serier. Men bryllupsgale engelske royalister ser straks meddelelsen som et tegn på, at der er noget i gære i det britiske komngehus.

Det har et stykke tid været kendt, at Frøken Markle dater den tre år yngre prins Harry. Siden parret lod sig se offenligt sammen for halvanden måned siden ved Invictus Games, som prinsen er protektor for, har rygterne svirret om en måske forestående forlovelse. Og at knalde en kollega i arkivrummet på film - selv om det ganske vist er fiktion det hele - er jo ikke lige, hvad der passer sig for en vaskeægte prinsesse in spe.