Hans rådgivningsbog fik én stjerne og blev kaldt komisk ringe - nu svarer Jesper Buch igen

Er Jesper Buchs iværksætterbog komisk ringe, eller er Berlingskes anmelder helt galt afmarcheret? En kritisk anmeldelse har fået erhvervsmanden til at reagere.

Foto: Foto: Thomas Lekfeldt og Linda Kastrup

»Sådan bliver du røvrendt som iværksætter«.

Det var overskriften på Rune Selsings anmeldelse af »All in«, erhvervsmanden Jesper Buchs bog for fremtidige iværksættere, i Berlingske forleden.

En særdeles kritisk anmeldelse. Berlingskes anmelder gav bogen den laveste karakter på skalaen - én stjerne - og skrev blandt andet: »Som praktisk rådgivningsbog er »All in« en komisk ringe fiasko«.

Anmeldelsen kan du læse her.

Det har fået Jesper Buch, der er manden bag fastfood-siden Just-Eat.dk, og som mange nok vil kende fra programmet »Løvens hule« på DR, til at reagere.

I en over 10 minutter lang video på Facebook harcelerer han over anmeldelsen og valget af anmelderen, som han konsekvent omtaler »Filosof-Rune«.

»Han er en super-mavesur, super-velbegavet jantelovsrytter, sidder derhjemme i en stue og fletter tæer sammen med hans kone, som er lige så mavesur, og så sidder de og brokker sig lidt i forskellige medier og blogs og så brokker de sig, brokker, brokker og brokker sig lidt mere, og så skrev han så også en anmeldelse,« skriver han blandt andet.

Du kan se hele videoen her: