Guide: Vinterferie på museum

Byens museer byder på masser af sjov for de yngste i vinterferien.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Glyptoteket

Kom på gådejagt blandt de fabelagtige skulpturer, udforsk farvernes oprindelse og sæt selv farver på mærkelige væsner og modige helte.

Medicinsk Museion

Medicinsk Museion byder på to forskellige aktiviteter for børn. Børneomvisning i udstillingen Det indsamlede menneske og en omvisning i Rundt om hjernen for børn og bedster.

Statens Museum for kunst - kunstbøger

Vi har fundet farvet papir, bobleplast, pap, sandpapir, blyanter, garn, tuscher, stempler, dufte og alt muligt og umuligt andet frem fra gemmerne.

Statens Museum for Kunst - Vokseværk

Vi har tapetseret 120 kvadratmeter af museets vægge med tykt, hvidt papir og fundet maling, udklip fra bøger og blade, pensler, stempler og farvekridt frem. Nu mangler vi bare nogen, der har lyst til at slippe deres fantasi løs, så vi sammen kan skabe et gigantisk værk.

Arbejdermuseet

I Børnenes Arbejdermuseum kan du komme tæt på arbejderbørns hverdag og bl.a. bo, arbejde og lege i en by anno 1932. I den gamle skolestue kan du lave din egen kludedukke og tænke dig tilbage til tiden længe før Barbie og Bratz, hvor det mest legetøj var hjemmelavet.

Nationalmuseet - Bliv dragetæmmer

Er du bange for drager? Kom på et magisk drageeventyr – hvis du tør – og lår at få styr på drager. Klarer du den, får du din egen drage med hjem og et dragetæmmerbevis.

Ordrupgaard

I vinterferien slipper vi fantasien løs på Ordrupgaard med den spændende workshop 'Det Forunderlige Fugleværksted' for børn i alderen 4-10 år.

Teatermuseet

Foto: Malte Kristiansen.

Vinterferien er liv og larm i det indre København. Men midt i det hele på Christiansborg ridebane, lige bag Folketinget og oven over de kongelige stalde, finder du det 250 år gamle Hofteater fyldt med ro og rum.