Guide: September-oplevelser for singler i København

Går du og trænger til at møde nogle nye mennesker eller måske en kæreste til at forsøde efteråret med, er det en god ide at komme ud i den virkelige verden og få nogle oplevelser sammen med andre.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der findes efterhånden en hel del forskellige tilbud for singler i København med en bred vifte af aktiviteter. I samarbejde med livsstilsmagsinet for singler, SingleSpot.dk, har vi samlet en håndfuld som inspiration her.

Der er både lidt for dig, der kan lide en god fest, og for dig, der kan lide at rejse eller for dig, som bare vil have en sjov aften med flirt i luften.

Fredagsbar og pub-femkamp med Dating.dk
Pool Pub, Rentemestervej 67, er kendt for deres femkamp-turneringer, hvor deltagerne dyster i pool, golf, boksebold, dart og bordfodbold.

Fredag 25. september kl. 17.30 kan du prøve denne specielle form for pubsport sammen med andre singler fra Dating.dk.

Inden den venskabelige konkurrence går i gang, er der fællesspisning, som også foregår på Pool Pub. Arrangementet slutter kl. 22.30, men natten er ung, og der er selvfølgelig mulighed for at fortsætte med at lære hinanden bedre at kende.

Læs mere om fredagsbar for singler med Dating.dk her.

Høstfest for byboere
Bare fordi du bor i byen, så kan du vel godt tage en tur i høet. I hvert fald hvis det står til singlenetværket Events4Singler.dk.

Lørdag 26. september kl. 18.45 inviterer netværket derfor til høstfest for singler på Giraffen, Titangade 1.

Det er ikke en udklædningsfest, men der vil være pyntet op som til en god gammeldags høstfest. Menuen står på tapas, og spillemanden er skiftet ud med en dj til at sætte gang i dansegulvet. Arrangementet er for singler 35+.

Events4singler.dk arrangerer i september bl.a. også oktoberfest samt fredagsbar i Tivoli.

Læs mere om høstfesten for singler her.

Sensommer-singlefest
Lørdag den 12. september kl. 18 danner Støberihallen, Nordstensvej 1, i Hillerød rammen om en stor sensommerfest for singler i alderen ca. 35-68 år.

Det er singleforeningen SingleNord, der er arrangør, og der vil blive serveret middag samt spillet op til en god omgang på dansegulvet med livemusik.

Læs mere om singlefesten her.

Find rejsevenner
Charterbureauerne har mange gode afbudsrejser eller sidste øjebliks-rejser, og som single kan det være svært at finde nogen at rejse med. Derfor arrangerer singlenetværket Singlelife.dk en aften, hvor du kan møde andre singler, som også leder efter nogen at rejse med.

Ideen er, at hver deltager præsenterer sig med rejseønsker og præferencer for at finde rejsevenner med samme ønsker. Bagefter kan man netværke og finde ud af, om der er nogen, der  ønsker det samme som en selv.

Arrangementet finder sted søndag 20. september kl. 17 på Cafe Globen, Turensgade 2. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig. Singlelife.dk er for modne singler.

Læs mere på her.

Festmiddag for singler
Runningdinner.dk inviterer lørdag 26. september  kl. 19.30 til en aften i selskab med mellem 16 og 24 festglade singler, når der er festmiddag på Restaurant Heering, Nyhavn 15.

En festmiddag foregår på den måde, at deltagerne placeres ved borde ved siden af hinanden. Kvinderne sidder på den ene side og mændene på den anden side af bordene. Mændene bytter bord efter forret, igen efter hovedret og endelig efter dessert, så flest muligt får talt med hinanden.

Arrangementet er for singler i alderen 30-46 år.

Læs mere om festmiddag for singler her.