Guide: Oktober for singler i København

Er du single, og trænger du til at møde nogle nye mennesker, er der masser af muligheder i København den kommende måned.

Foto: Anders Debel Hansen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Søpavillionen ved Søerne i København. Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Bergmann.

Lørdag 5. oktober er der singlefest på Søpavillonen, hvor der er god mulighed for at få nye single-bekendtskaber.

Foto: Liselotte Sabroe.

Normalt plejer der jo at være tale om fredagsbarer, men lørdag 5. oktober har Restaurant Barcelona på Nørrebro valgt at lave en lørdagsbar, og den er kun for singler.

Foto: Søren Bidstrup.

Mandag 7. oktober er der foredrag for singler med sexolog og dating-ekspert Jenna Christensen på Frederiksberg Hovedbibliotek.

Grand bio i København. Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Bergmann.

Har du lyst til at tage en tur i biografen sammen med andre singler, er der hver mandag filmaften i Grand Teatret arrangeret af nfs-online.dk.

Foto: Torkil Adsersen.

Fredag d. 11. oktober har du, hvis du er singleforælder, mulighed for at tage med andre medlemmer af netværket for single-forældre, singleplus.dk, i Tivoli for at se Halloween-udstillingen.

Foto: Kristian Brasen.

Lørdag 12. oktober kl. 18 er der singlefest med Mix-Double Singleklub, som er for singler mellem ca. 45 og 60 år.

Foto: Flemming Krogh.

Kunne du tænke dig at prøve en anderledes måde at møde andre jævnaldrende singler på, er der søndag 13. oktober kl. 11 mountainbike-tur for singler i Hareskoven arrangeret af single-eventfirmaet seeqone.com.

Foto: JAN JØRGENSEN.

Det næsten nye singlenetværk, events4singler.dk, har sat sig for at gøre tirsdag d. 22. oktober lidt sjovere og inviterer derfor til et anderledes single-arrangement, hvor deltagerne skal dyste mod hinanden i bl.a. lokumsræs, bungeefodbold og en quiz.

Foto: Jørn Deleuran.

Foreningen Frie Fugle, der er et kristent fællesskab for singler ml. 30 og 65 år i København, inviterer lørdag d. 26. oktober til efterårsfest.

Foto: Anders Debel Hansen.

Onsdag 30. oktober starter runningdinner.dk nye salsahold for singler 26-46 år i samarbejde med Salsa Vida. Der er hold for både begyndere, letøvede og øvede, så alle kan være med.