Guide: 10 forårsting du ikke må gå glip af i København 2017

AOK-redaktionen lister 10 forårsfavoritter i København. Klik på billederne for at læse mere om de forskellige events og steder.

Blomstrende kirsebærtræer på Bispebjerg Kirkegård. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sophia Juliane Lydolph

1. Kødbyens Mad & Marked

Foto: Rasmus Kramer Schou.

I weekenden den 1. og 2. april vender Kødbyens lækre madmarked tilbage, og så skal der igen spises tatar, burgere og grillede godbidder fra de mange boder - og ikke mindst skylles efter med Aperol Spritz.

2. Forårskage på Conditorie La Glace

La Glace Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe.

Den fås egentlig hele året på byens ældste konditori, men La Glaces forårskage smager bare bedre, når træerne springer ud, og fuglene synger. Den lyserøde hindbærdrøm, som består af bl.a. hindbærfromage og chokoladetrøffel på mandelbund, er let og frisk, og da den er inspireret af både romantik og forårsforelskelse, er den pyntet med forårsgrønne marcipanhjerter.

4. Blomstrende krokus i Kongens Have

Krokus i Kongens Have ved Rosenborg. Normal blomstringstid ca. 21 marts. Fold sammen
Læs mere
Foto: Torben Christensen.

Lige om lidt dækkes Kongens Have af et tæppe af tusindvis af krokus, og udsigten til Rosenborg Slot bliver fantastisk flot og fotogen.

5. Nyd solen på Copenhagen Street Food

Det er sørgeligt men sandt. Dette forår bliver det sidste, hvor Copenhagen Street Food vil være at finde på Papirøen. Derfor skal den fede beliggenhed og alt den gode mad og drikke nydes maksimalt. Tag plads i solen og sug til dig af det københavnske forår.

6. Fest og fede events i Byhaven

Foto: Peter Troest.

I maj måned slår Pumpehuset igen portene op til Byhaven og stribevis af arrangementer. Glæd dig til koncerter, loppemarkeder og sjove børne-events i Studiestræde.

7. Kirsebærtræerne springer ud

Foto: Sophia Juliane Lydolph.

At se de lyserøde farver på de blomstrende kirsebærtræer rundt omkring i København er et must. Du kan bl.a. opleve kirsebærtræerne i fuldt flor på Langelinie, når der er Sakura Festival den 29. og 30. april, og på Bispebjerg Kirkegård. Hvis du holder øje med Instagram, er du absolut ikke i tvivl om, hvornår træerne begynder at blomstre.

8. Påskebryg på kajen

Foto: Torben Christensen.

Påskebryg er næsten uundgåelig, når det er forår i Danmark. Og i København skal den helst indtages på kajen i Nyhavn.

9. Stort sauna-event på Refshaleøen

Hold varmen i saunaer til Sauna Event 2017. Fold sammen
Læs mere
Foto: INTS KALNINS.

Selv om kalenderen siger forår, er København stadig kold. Den 17. og 18. marts kan du få varmen til et sjovt sauna-event på Refshaleøen.