Gravid verdensstjerne trækker sig fra koncert

Beyoncé overraskede, da hun annoncerede, at hun var gravid med tvillinger. Nu aflyser hun en koncert.

Sangerinden Beyoncé, der er gravid med tvillinger, har aflyst en koncert, efter at lægen har rådet hende til at skære ned på sit stramme program. Reuters/Lucy Nicholson Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I starten af februar overraskede superstjernen Beyoncé sine fans med en lykkelig nyhed på det sociale medie Instagram.

Den 35-årige sangerinde annoncerede, at hun venter tvillinger med den 47-årige rapper Jay-Z ved at dele et billede af sin babybule, og efterfølgende væltede det ind med lykønskninger til parret.

Verdensstjernen, der er kendt for sange som "Formation" og "Halo", har masser at se til med sin succesfulde musikkarriere, men tvillingegraviditeten tvinger nu den fremadstormende sangerinde til at skære ned på antallet af optrædener.

Hun har nemlig aflyst sin optræden ved Coachella-festivalen, der afholdes i Californien fra den 15. april til den 22. april. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

- Som følge af et råd fra hendes læge om at have et mindre stramt skema de næste måneder har Beyoncé besluttet sig for at give afkald på at optræde på Coachella Valley Music & Arts Festival i 2017, skriver Golden Voice, der organiserer festivalen, og Parkwood Entertainment, ifølge mediet.

Organisationen bag festivalen bekræfter samtidig, at popsangerinden i stedet vil være hovednavn ved næste års festival.

Beyoncé delte den 1. februar 2017 billedet af sig selv med sin spirende babybule på Instagram. På billedet sidder sangerinden iført et slør og undertøj omgivet af farverige blomster.

- Vi ønsker at dele vores kærlighed og lykke. Vi er blevet velsignet to gange. Vi er enormt taknemmelige over, at vores familie vokser med to, og vi takker jer for jeres lykønskninger, skrev hun dengang til billedet.

Billedet har siden høstet mere end ti millioner likes og mere end 500.000 kommentarer. Dermed er graviditetsannonceringen blevet det mest likede billede på Instagram nogensinde.

Beyoncé og Jay-Z har ikke offentliggjort, hvornår terminen ligger. Powerparret har i forvejen datteren Blue Ivy.

/ritzau/FOKUS