Glæd dig København - Prince begejstrer Norge

Popmusikeren Prince spillede i går i Spektrum i Oslo, hvor han gav nordmændene noget at smile over. På lørdag og søndag spiller han på 10-Øren på Amager.

Der var var fotoforbud til gårsdagens koncert i Oslo. Så her ses Prince på sidste års Roskilde Festival. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Dige / ROCKPHOTO

Med lange øjenvipper og stilethæle fik Prince nordmændene til at smile, rokke i takt og ikke mindst have det sjovt. Det skriver norske VG.dk.

Han skulle rigtigt have spillet i Oslo få dage efter tragedien på Utøya, men koncerterne blev udskudt. Og de norske medier er enige om, at Prince var ventetiden værd.

Rihana og Dylan på Princsk

Prince beskrives til at være intet mindre end fremragende og have både øjne og øre åbne for andres musik. I Oslo gav han eksempelvis både Rihana og Bob Dylans sange nye toner.

Derudover er den lille legende ikke bleg for at give scenemandskabet instruktioner og ordre for både at rette lyset og justere lyden, hvis han ikke umiddelbart synes, at hele sceneriet spiller.

Kong Prince

En anden norsk avis, Aftenposten, bedyrer, at ingen er hverken over eller ved siden af Prince – og det er på trods af hans 158 cm. Han sætter gang i festen ved blandt andet at lade 20 nordmænd danse rundt på scenen. Og nordmændene danser stadig to timer inde i koncerten.

En tredje norsk avis kroner Prince til konge og kalder festen med ham og de 16.000 nordmænd stærkt tiltrængt.

Noget tyder på, at de danske billetindehavere skal glæde sig til weekendens koncerter. Men man ved aldrig med Prince. For eksempel skal hans band efter sigende have lært sig 300 forskellige sange, hvis nu kong Prince får lyst til at improvisere undervejs.

Stadig billetter

Det er stadig muligt at købe billetter til weekendens koncerter på Amager. Den 6. august får Prince selskabet af Chaka Khan, Larra Grahan & Graham Central Station og Raphael Saadiq & Nikka Costa på scenen. Og den 7. august kan danskerne glæde sig til Maceo Parker, Chaka Khan, Janelle Monae & Nikka Costa foruden Prince.