Gin-favorit åbner ny kæmpebar i Kødbyen

The Bird and The Churchkey får en storebror - og han har gourmettoast og gode øl med under armen.

Foto: PR

Da The Bird and The Churchkey i 2013 åbnede på Gammel Strand var det helt i starten af gin-revolutionen, som de seneste år har braget løs.

Derfor er det måske også på tide, at København bliver introduceret til en lidt større udgave. Det sker fredag 13. oktober, når Papa Bird åbner i Kødbyen. Ejerne bag Papa Bird er Nord Gruppen, som blandt andet også ejer Cock's & Cows, som også netop er åbnet i Kødbyen.

Læs også: Byens Bedste-vinder åbner gigantisk burgerbar i Kødbyen

Papa Bird er dobbelt så stor som The Bird and The Churchkey, og ud over de mange mange forskellige udgaver af gin, vil man også herinde kunne mæske sig i økologiske gourmettoasts

»Vi ser virkelig frem til at præsentere vores udvalg af gourmettoasts. Vi har i månedsvis arbejdet sammen med vores 'toastmaster', Phillip Spangfort, for at finde de helt rigtige råvarer og for at ramme de helt rigtige smagsnuancer. Det er blevet til mange tests og mange toasts, men vi er meget stolte over resultatet,« siger Christian Juul Tønnesen, HR- og driftschef og fortsætter:

Læs også: Guide: Her kan du spise i Kødbyen

Foto: PR.

»Med Papa Bird viderefører vi den stil, man kender fra Gammel Strand, men med nye tiltag og samarbejder i nogle af Københavns bedste lokaler. Vi skruer op for klubstemningen i de sene aften- og nattetimer, og der kommer til at være masser af smæk på. Det bliver øl, gin & tonics og gourmettoasts af højeste kvalitet akkompagneret af en flabet og fandenivoldsk stemning i et stilsikkert og afslappet miljø. Det bliver løssluppen fest, men med plads til øl- og ginnørderi«.

Læs også: Magasasa åbner ny restaurant med kinesiske cocktails og lækkerbiskner

De store lokaler giver også plads til både bordfodbold og bordtennis. Skulle det utænkelige ske - at man skal have en pause fra ginnen, så har Papa Bird også indgået et samarbejde med Anders Kissmeyer og Kissmeyer Beer, så man kan roligt skylle efter med god øl.

Til åbningen er der planlagt fest, hvor der kl. 16-18 er gratis gin & tonics, og kl. 18-19 Happy Hour.

Læs også: København får sin første tatar-biks

Hvad: Åbningsreception på The Papa Bird
Hvor: Kødboderne 7, 1717 København V
Hvornår: Fredag 13. oktober 2017 kl. 16.00
Hvor meget: Kl. 16-18 gratis gin & tonics, kl. 18-19 Happy Hour