Game of Thrones-stjerne undskylder løgn

Spoiler-alarm. Det nyeste afsnit af »Game of Thrones« indeholder noget af en overraskelse, og skuespilleren bag undskylder nu for sin løgn.

Kit Harrington. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: TOBY MELVILLE

Hvis du endnu ikke har set det andet afsnit i den nye sæson af hitserien "Game of Thrones" og gerne vil bevare spændingen, så skal du ikke læse videre.

Det nyeste afsnit af den populære HBO-serie bød nemlig på et gensyn med skuespilleren Kit Harrington, der spiller rollen som Jon Snow, og som alligevel viser sig ikke at være helt død og skrevet ud af serien.

Hårdnakket har Kit Harrington i måneder ellers hævdet, at hans karakter var definitivt død, og at han ikke ville vende tilbage til serien til mange fans store skuffelse.

Men nu vil den 29-årige skuespiller gerne undskylde for sine misvisende udtalelser. Det siger han i et eksklusivt interview med Entertainment Weekly.

- Jeg vil gerne sige undskyld for, at jeg løj over for alle. Jeg er glad for, at folk var oprørte over, at han døde, forklarer Kit Harrington til Entertainment Weekly og fortsætter:

- Jeg tror, at min største frygt ville være, hvis folk var ligeglade. Eller bare var sådan: "Fint, Jon Snow er død". Men det virker, som om at folk i lighed med Red Wedding-episoden havde en slags sorg omkring det. Hvilket betyder, at noget af det jeg gør, eller som showet gør, er rigtigt.

Kit Harrington har spillet med i den populære HBO-serie siden første sæson, og det gav et gip i seriens fans, da skuespilleren i sidste sæson blev stukket ihjel af sine kammerater i "The Night's Watch".

Siden da har teorier, om hvorvidt Jon Snow-karakteren virkelig var død, floreret, efter at Kit Harrington blev spottet under optagelserne til den nye sæson.

/ritzau/FOKUS