Game of Thrones-skabere er Klovn-fans: Ringede til Frank Hvam

Frank Hvam dukkede pludselig op i sæsonafslutningen af Game of Thrones, og det viser sig, at seriens producere har ringet ham op på grund af »Klovn«.

Frank Hvam som pernitten bogholder i sæsonafslutningen af »Game of Thrones«.
Læs mere
Fold sammen

Pludselig fylder han skærmbilledet, Frank Hvam. Som en trold af en æske. Midt i sæsonafslutningen på en af verdens største tv-serier. Med et perfekt engelsk udfylder han rollen som pernitten bogholder på universitetet i »Game of Thrones« - The Citadel. Selv om scenen er blandt de mere lette og lystige i endnu et modbydeligt og mesterligt afsnit af Game of Thrones, er det ikke direkte en sjov rolle.

Den er forskellig fra »Klovn« og vi befinder os virkelig, virkelig »Langt fra Las Vegas«.

Ifølge Frank Hvams manager var det dog netop hans præstationer i »Klovn«, der betød at den amerikanske megaseries producere ringede til ham.

»Han er blevet spurgt af D.B. Weizz og David Benioff, om ikke han ville være med. De er begge »Klovn«-fans, og så vidt jeg er orienteret, har de set både filmene og hele serien,« siger Frank Hvams manager, Tine Gershøj Bøgelund, til Berlingske.

The Citadel er en ny lokation, hvor figuren Samwell Tarly skal have sin uddannelse som »maester«. Indtil videre er Frank Hvams karakter den eneste, vi har mødt på denne lokation, og der bør være gode chancer for, at han returnerer til sin rolle i næste sæson. Dette vil hans manager dog hverken be- eller afkræfte.

»Det kan jeg slet ikke udtale mig om. Du arbejder selv med »Game of Thrones«, så du ved, at alt skal holdes totalt hemmeligt med hensyn til den serie,« siger Tine Gershøj Bøgelund.

Frank Hvam slutter sig hermed til en gruppe øvrige danskere i »Game of Thrones«. Også Birgitte Hjort Sørensen, Pilou Asbæk, Dar Salim og Nikolaj Coster-Waldau har eller har haft roller i serien.