Frödin: Talent-deltagere skal turde være sjovere

Fredag blænder TV2 op for tredje sæson af Danmark har talent. Der er én slags optræden, Peter Frödin savner.

Når starten på tredje sæson af underholdningsshowet Danmark har talent løber over skærmene på lørdag, vil der ikke blot blive budt på dans, sang og stand-up. Også langt flere hidtil usete og originale optrædener vil udspille sig for øjnene af danskerne såvel som dommerne.

- Der har været rigtig mange overraskelser og rigtig mange nye kategorier, hvilket har været dejligt og underholdende. Der har også været mange helt nye ting, siger skuespiller Peter Frödin, der for tredje gang sidder i dommerpanelet i Danmark har talent.

Men der er dog noget, som Peter Frödin ikke får nok af, når deltagerne stiller sig op på scenen. Noget, som Peter Frödin for tiden selv viser frem på de danske tv-skærme i serien "Grethe".

- Jeg savner flere, der kommer ind og laver en sjov figur, som fungerer rigtig godt på en abstrakt måde, siger Peter Frödin og fortsætter:

- Nogen, som bare kommer ind og er skidesjove, dybt personlige og originale. Det kan jeg rigtig godt lide, og det vil jeg gerne se meget mere af.

Netop sådan en karakter, som Peter Frödin gerne vil se flere danskere prøve kræfter med, har han ganske meget erfaring med at spille.

Helt tilbage med komediegruppen Lex og Klatten i halvfemserne spillede han en karakter, der ligeledes hed Grethe, i sketchen "Et vedkommende interview".

- Den nye Grethe fra serien er faktisk lidt i familie med Grethe fra "Et vedkommende interview". De er fjerne kusiner, har Peter Frödin tidligere fortalt til TV2.

Første show i denne sæson af Danmark har talent bliver sendt lørdag den 7. januar.

/ritzau/FOKUS