Frank og Casper i ny nøgenreklame

At vise diller var åbenbart en stor succes, så nu er Klovn-stjernerne klar med en ny plakat.

Frank Hvam og Casper Christensen kaster sig endnu en gang ud i et nøgenstunt i forbindelse med den kommende film 'Klovn - the movie'. Du kan se hele plakaten her. Fold sammen
Læs mere
Foto: Klovn
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Komikerne Frank Hvam og Casper Christensen har smidt tøjet i forbindelse med markedsføringen af 'Klovn The Movie', men på den officielle filmplakat har de to herrer valgt at optræde i bodypaintet tilstand.

- Bodypainting er jo idiotisk og så ville vi jo gerne tage lidt pis på os selv. Så vi blev malet over det hele af en flink fyr, der har været med i verdensmesterskabet i bodypainting, siger Casper Christensen til bt.dk.

Komikeren, der nu gør sin succesfulde sitcom 'Klovn' til en film , bekender dog, at de 'frække dele' tog han sig selv af undervejs.

Tidligere har han og makker Frank Hvam optrådt på teaser-filmplakater, hvor Casper Christensen lå nøgen i selskab med en række andre nøgne mænd og kvinder og en anden hvor Frank Hvams krop kun var tildækket af rosenblade. Begge filmplakater var med kig til komikernes private dele.

- Folk har gået meget op i det, og vi er da vildt glade for omtalen. Det er jo bare skæg og ballade. Vi ved jo godt, at vi er blevet over 40 år, og at vi ser idiotiske ud. Filmen handler jo også om mænd og seksualitet i vores alder, forklarer Casper Christensen.