Forsinkelse truer ny "Game of Thrones"-sæson

Syvende sæson af HBO-serien "Game of Thrones" kan risikere at blive forsinket, lyder det fra seriens producenter.

Vi kan komme til af vente endnu længere på næste sæson. Fold sammen
Læs mere
Foto: HBO
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ventetiden til den syvende sæson af hitserien "Game of Thrones" kan i forvejen virke lang for dedikerede fans, men nu risikerer den at blive endnu længere.

Det skriver The Hollywood Reporter, efter at seriens to manuskriptforfattere og producenter i radioprogrammet "UFC Unfiltered with Jim Norton and Matt Serra" har fortalt, at næste sæsons produktion kommer til at starte senere end planlagt.

Det er vejret og lidt for meget solskin, som driller producenterne, lyder det.

- Vi har ikke en premieredato endnu. Vi starter en smule senere, fordi I slutningen af denne sæson er vinteren kommet, og det betyder, at solrigt vejr ikke rigtig tjener vores formål længere.

- Så vi har skubbet alting en smule bagud, så vi kunne få noget dystert gråt vejr selv i de mere solrige steder, hvor vi har optaget, forklarede producer-makkerparret, der består af David Benioff og Daniel Brett Weiss.

Normalt lander en ny sæson af den middelalderlige fantasy-serie i marts eller april.

Hvor mange episoder, der præcist ender med at blive i den syvende sæson, er endnu ikke besluttet, men det bliver formentligt i alt til mellem 70 og 75 timers seriekiggeri, før seriens rulletekster for sidste gang løber over skærmen, fortæller makkerparret, der for nylig har afsløret, at de nu er i gang med at skrive seriens slutning.

HBO-seriens producenter har lagt op til, at der højst sandsynligt også bliver produceret en ottende sæson af den uhyre populære serie, der tager titlen som netværkets mest sete nogensinde.

/ritzau/FOKUS