Folketingsmedlem i 'Luksusfælden'

Det 52-årige folketingsmedlem Mette Reissmann i 'Luksusfælden'. Igen.

Foto: Steen Brogaard / www.ft.dk. Det socialdemokratiske folketingsmedlem Mette Reissmann vender tilbage til TV3-programmet 'Luksusfælden' i programmets 14.ende sæson.
Læs mere
Fold sammen

I den 14. sæson af TV3s populære 'godt-det-ikke-er-mig-program', vender den garvede erhvervsjurist tilbage til programmet, som hun var ekspert og rådgiver i, da 'Luksusfælden' begyndte sin første sæson i 2006, og som hun medvirkede i i programmets første syv sæsoner. Programmet følger danskere, der er ved at drukne i gæld og ubetalte regninger, og eksperterne hjælper dem på fode igen.

Måske har også Mette Reissmanns medvirken i det populære tv-program hjulpet til at gøre hende kendt i en bredere skare. I hvert fald blev hun valgt ind i Folketinget i 2011 som medlem for Socialdemokraterne.

Reissmann har været jurist i Forbrugerrådet, chefkonsulent i Forbrugerstyrelsen og direktør for organisationen Forbruger Europa samt lektor på Copenhagen Business School. I dag er hun selvstændig konsulent, og altså nu igen eksepert i 'Luksusfælden', hvor hun skiftes med Jan Swyrtz og Carsten Linnemann til at hjælpe forgældede danskere ud af det økonomiske kviksand, de er havnet i.

Reissmann og hendes kolleger kommer godt rundt i landet i forårets 12 nye afsnit af 'Luksusfælden', og besøger blandt andet gældsplagede danskere  på Amager, i Thisted, Næstved, Dalsmose og Herlev.