Folkekært talkshow trækker stikket

Michael Meyerheim har besluttet sig for at stoppe som vært på "Talkshowet Meyerheim".

Michael Meyerheim har en lang karriere bag sig som vært for flere tv-shows. Fold sammen
Læs mere
Foto: Camilla Rønde
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Siden 2006 har han budt velkommen til en lang række kendte danskere i sit eget talkshow "Talkshowet Meyerheim", men nu er det slut.

Den populære tv-vært Michael Meyerheim, der er vært på talkshowet, har besluttet sig for, at den nye sæson bliver den sidste. Det skriver TV 2.

- Sæsonen 2016 var den bedste nogensinde seermæssigt. Så ved at gøre det nu, ved jeg med mig selv, at vi stopper, mens legen er god, siger Michael Meyerheim til mediet.

Beslutningen om at lukke programmet er truffet i samarbejde med TV 2 Charlie, der har lagt sendeflade til talkshowet, som gik i luften i 2006.

Siden dengang har kendisser som skuespillerinden Sidse Babett Knudsen, skuespilleren Mads Mikkelsen og Hollywood-stjernen Viggo Mortensen siddet i showets karakteristiske orange sofa.

Seerne skal dog ikke sige helt farvel til talkshowet endnu. Den 11. og nu også sidste sæson af "Talkshowet Meyerheim" sendes fra den 1. februar på TV 2 Charlie.

Afskeden med talkshowet betyder ikke, at den 67-årige tv-vært siger farvel til skærmen. Ifølge TV 2 vil han fortsat være at finde på kanalen.

Michael Meyerheim fik sit folkelige gennembrud som vært på tv-programmet "Lykkehjulet".

Siden har han lavet en række forskellige talkshows, mens han ligeledes var vært på morgenprogrammet "Go' Morgen Danmark", da det fik premiere.

/ritzau/FOKUS