Første Grøn-navn: Verdenskendte danskere vender tilbage

Lukas Graham optræder til Grøn 2018, og bandet glæder sig til at spille til sommerkoncerterne igen.

Lukas Graham har været nomineret til tre grammyer. Reuters/Mario Anzuoni Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Når Grøn skruer op for musikken for sommerstemte danskere landet over fra den 19. til den 29. juli 2018, bliver det med et verdenskendt navn på plakaten.

Lukas Graham optræder nemlig til sommerens koncerter, annoncerer Grøn i en pressemeddelelse, og bandets forsanger, Lukas Forchhammer, glæder sig til at vende tilbage til koncertkaravanen for fjerde gang.

»Jeg føler, at Grøn var der, hvor vi virkelig kom ud til den brede danske befolkning. Inden da kendte man os måske fra radioen, men på Grøn blev det en stor fællessangsfest tre år i træk,« siger han i pressemeddelelsen og fortsætter:

»Den energi, som vi fik af at spille Grøn, var noget, som vi kunne tage med til USA og ud i Europa, hvor vi har spillet turnéer lige siden,« lyder det fra den 29-årige christianit.

Lukas Grahams internationale kometkarriere har bragt bandet forbi adskillige amerikanske talkshows, på scenen i Madison Square Garden i New York og på toppen af hitlisterne med »7 Years«.

Bandet var nomineret til tre grammyer i år - blandt andet i kategorien »Record of the Year«, hvor trioen var oppe mod verdensstjerner som Adele, Beyoncé og Rihanna feat. Drake.

Grøn 2018 starter på Tiøren ved Amager Strandpark i København den 19. juli og slutter i Valbyparken i København den 29. juli.

Derimellem drager koncertkaravanen forbi Kolding den 20. juli, Aarhus den 21. juli, Aalborg den 22. juli, Esbjerg den 26. juli, Odense den 27. juli og Næstved den 28. juli.

I 2018 er det 36. gang, at Grøn turnerer landet rundt.

/ritzau/