Flaming Lips slår Jay-Z's verdensrekord

Det berømte rockband Flaming Lips har netop slået rekorden for at have spillet i flest forskellige byer på 24 timer, og de slår dermed rapperen Jay-Z af pinden.

Screenshot fra The Flaming Lips-videoen "Do you realize?" med kaninerne, som har inspireret Coldplays video "Paradise". Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

"Watch the Throne" eller på dansk "bevogt tronen" hedder Kanye West og Jay-Z's nyeste album. Men det er ikke alt Jay-Z bevogter, for hans Guinness World Record for flest spillede koncerter på 24 timer er netop forduftet, oplyser Rolling Stone Magazine. 

Titlen er blevet stjålet af det populære, psykedeliske rockband Flaming Lips, der måske er mest kendte for deres nummer "Do you realize?", der til perfektion formår at være vemodig og opløftende på samme tid. Rockbandet startede deres roadtrip i Memphis og rejste derefter gennem Mississipis delta-region. 

Jay-Z's forrige rekord lå på syv koncerter på et døgn. 

På turen blev The Flaming Lips forfulgt af repræsentanter fra Guinness, fans og "rigtigt gode stoffer", ifølge bandets karismatiske forsanger Wayne Coyne. 

Flaming Lips udgiver nyt album senere i år.