Familielæge: Michael Jackson blev kemisk kastreret som tolvårig

Den afdøde superstjernes familielæge Conrad Murray har gentaget sin påstand om, at Michael Jackson som tolvårig blev udsat for »kemisk kastration« af sin far.

Michael Jackson som yngste medlem af Jackson Five i 1974. REUTERS/Allen Fredrickson/Files (UNITED STATES ENTERTAINMENT OBITUARY) c02 20090627.imid. Fold sammen
Læs mere
Foto: STR

Efter at faderen til superstjernen Michael Jackson, den 89-årige Joe Jackson, for nylig afgik ved døden, har familiens læge Conrad Murray gentaget en sensationel påstand om, at Michael Jackson som tolvårig blev udsat for kemisk kastration af sin far. Det skriver flere medier.

Conrad Murray, der efter Michael Jacksons død i 2009, sad to år i fængel for blandt andet at have tildelt sangeren en dødelig overdosis propofol, betegnede i en video, optaget af underholdningssitet The Blast, Joe Jackson for »en af ​​verdenshistoriens værste fædre«.

Han beskriver i videoen, at Michael Jackson blev udsat for grusom disciplinære straffe fra faderen, men at den kemiske kastration »trodser enhver beskrivelse«.

Flere medier har uden held forsøgt at få kommentarer til påstanden fra Michael Jacksons efterladte.

Den 65-årige Conrad Murray, der er hjertespecialist og tidligere privatlæge for Jackson-familien, kom med en tilsvarende påstand i sin bog fra 2016 »This Is It! The secret lives of Dr. Conrad Munray and Michael Jackson«.

Her beskyldte han Joe Jackson for at have tvunget den tolvårige Michael Jackson til at få hormonindsprøjtninger for at bedre drengens acne og for at forhindre hans lyse stemme i at ændre sig.

I oktober 2013 blev Conrad Murray løsladt fra fængsel efter at have afsonet to år. Hans tilladelse til at praktisere som læge blev samtidig suspenderet i tre stater.

Joe Jackson var far til Michael Jackson, Janet Jackson samt syv andre børn, hvoraf nogle i 1970erne udgjorde popgruppen Jackson Five. Joe Jackson havde selv været musiker, men opgav musikken for i stedet at hellige sig sine børns karriere.