En tyr med yver

Hvad sker der, når man vender ryggen til dyr? Rejser de firbenede sig så op på to og opfører sig nøjagtig lige så tåbeligt som os?

Er du enig med berlingskes anmelder?

Skriv din egen mening | Se hvad andre læsere mener.

Det må man tro ud fra »Koslænget«, en ny animationsfilm fra Nickelodeon, der i sin tid fik en anden animationsfilm, »Jimmy Neutron: Boy Genius« nomineret til en Oscar. I »Koslænget« er vi på en idyllisk lille gård, hvor den lille landmand Hr. Brandbyld intet aner om, at dyrene på hans farm holder vilde fester og spiller golf lige så snart han er udenfor synsvidde.

Dyrene ledes og beskyttes af tyren Ben, der har sit hyr med adoptivsønnen Otis. For Otis vil hellere skate rundt i landskabet med sine venner og have det sjovt frem for at lære om ansvarlighed ud fra Bens motto: »En stærk mand kæmper for sig selv, en stærkere mand kæmper for andre«. Men den løsslupne livsstil må droppes, da Ben dør efter et overfald af prærieulvene og Otis må vise sig som en sand leder.

Med den lille opbyggelige morale i centrum består det meste af »Koslænget« af skøre gags og kan man abstrahere fra det meget mærkelige fænomen, at filmens tyre af uransagelige årsager er udstyret med nogle yderst fremtrædende yvere, er det en af den slags film, der er tilpas sjov til at de mindste børn vil føle sig godt underholdt. Og tager man den danske version, får man oven i købet en meget veloplagt stemme-præstation af Jan Gintberg som hoved-ko.

Berlingske Tidende indbyder læserne til at give deres holdning til aktuelle udgivelser og begivenheder. De bedste bidrag kommer i avisen.

Skriv kort og kontant og klik på det antal stjerner den fortjener.

Skriv din egen anmeldelse