En fortjent lussing

Hvis man cirka et kvarter inde i »Mr. Beans Ferie« overvejer at udvandre, men alligevel bliver siddende i et optimistisk håb om, at filmen må blive sjovere, skal man vide, at det gør den ikke, selv om den i det mindste mobiliserer en vis grov satire i sine afsluttende scener fra filmfestivalen i Cannes.

Er du enig med berlingskes anmelder?

Skriv din egen mening | Se hvad andre læsere mener.

Ellers er alt ved det gamle - ti år efter den første Bean-film er Rowan Atkinsons heftigt grimasserende og næsten replikløse figur stadig idiot, og komikken baseres her på de uheld, som en tåbelig britisk turist i Frankrig kan udsætte sig selv for. Se, nu kommer han for sent til toget, ha ha, og nu glemmer han tegnebog og pas, hi hi, og nu bliver han spærret inde på et lokum, hø hø. På et tidspunk forsøger Bean at opmuntre en dreng i et tog ved at skære ansigter. Drengen morer sig overhovedet ikke, han stikker tværtimod Bean en rungende lussing. Biografgængeren er desværre afskåret fra at gøre det samme, men sympatiserer med drengen.

Berlingske Tidende indbyder læserne til at give deres holdning til aktuelle udgivelser og begivenheder. De bedste bidrag kommer i avisen.

Skriv kort og kontant og klik på det antal stjerner den fortjener.

Skriv din egen anmeldelse