Emmelie: Jeg kan godt mærke, at det spidser til nu

Emmelie de Forest giver et lille pressemøde efter generalprøven før finalen fredag d. 18. maj Fold sammen
Læs mere
Foto: Betina Garcia
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Dagen før den store Eurovision-finale i Malmø begynder nerverne for alvor at drille den 20-årige Emmelie de Forest.

Hun har ellers været overraskende rolig igennem de sidste par uger. Men fredag aften var det en lidt usikker og ukoncentreret Emmelie de Forest, der mødte pressen efter den første generalprøve i Malmø Arena.

- Jeg kan godt mærke, at det spidser til nu. Jeg har mange ting i mit hoved, og jeg synes, det er svært at svare på spørgsmål lige nu, lød det ærligt fra den unge sanger. Og enkelte gange måtte hun helt droppe at komme med et ordentligt svar til de fremmødte journalister. Til gengæld var hun glad for at være tilbage på scenen i den store arena, hvor hun ikke har stået siden tirsdagens semifinale.

- Jeg synes egentlig, at prøven gik meget godt i dag. Og der er stadig et par prøver mere, inden det store show. Jeg kunne godt mærke, at jeg var lidt nervøs, inden jeg skulle på scenen, men det hjælper heller ikke at flegne helt ud, sagde hun og forklarede, at det er svært ikke at føle sig presset af at være storfavorit.

- Der sidder et helt land og håber, at man vinder. Og selv om jeg har prøvet at være under pres før, så har jeg nok aldrig prøvet at være under et så stort pres. Jeg synes dog, det går meget godt indtil videre, og nu må vi se, hvad der sker. Men jeg tror på det, sagde hun og fortalte, at hun 100 pct. går efter sejren lørdag aften.

- Jeg vil vinde, det tror jeg alle, der er med, de vil. Og jeg ved også, at jeg bliver skuffet, hvis jeg ikke vinder. Man ville lyve, hvis man sagde, at man ikke blev skuffet. Men jeg skal nok komme hurtigt videre, hvis det er. Men jeg er her for at vinde, siger hun.