Eftertragtet tv-stjerne forlovet igen

Den populære skuespillerinde Eva Longoria er blevet forlovet efter to mislykkede ægteskaber.

København: Skuespillerinden Eva Longoria kom på både udenlandske og danske læber efter sin rolle som Gabrielle Solis i den amerikanske hitserie "Desperate Housewives". I privatlivet er stjernen dog knapt så desperat, hun har nemlig netop annonceret, at hun har fået forlovelsesring på.

- Den 40-årige skuespillerinde skriver på Instagram, og uddyber i sine hashtags, at hun netop er blevet forlovet i Dubai.

Tv-stjernens udkårne er Jose Antonio Baston, som hun har været kæreste med siden 2013. Tidligere har Eva Longoria været gift med skuespilleren Tyler Christopher fra "General Hospital", men parret blev skilt i 2004. Siden giftede den petite skuespillerinde sig med NBA-stjernen Tony Parker, men også dette ægteskab gik i stykker i 2011.

Parret blev forlovet under en rejse til Dubai i anledning af Global Gift Gala ved den internationale filmfestival i Dubai, skriver E! News.

Mediet følger også med på Eva Longorias Instagram, hvor hun har afsløret, at dagen forløb med champagne, kamelridetur i ørkenen og sluttede med intim pardans.

Eva Longoria kan i øjeblikket ses i NBC's nye tv-satsning "Telenovela", som havde premiere i december.

Se Eva Longorias opslag på Instagram her: https://www.instagram.com/p/–PNAE3iGpx/?taken-by=evalongoria

Og parret her: https://www.instagram.com/p/–ND5chCGvQ/?taken-by=evalongoria

/ritzau/FOKUS