Efter hjerneblødning: Robert Hansen får musicalrolle

Den danske skuespiller, der i sommer var indlagt efter en hjerneblødning, skal spille med i ny musical.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Når musicalen »Flashdance« har premiere i 2019, er skuespilleren Robert Hansen blandt de medvirkende. Det afslører One and Only Musical Teater i en pressemeddelelse.

Robert Hansen har været ramt af alvorlig sygdom, og blev i august indlagt med en hjerneblødning. Tidligere har skuespilleren været ramt af en blodprop i hjertet.

Men i 2019 er han altså efter planen klar til at stå på scenen i musicalen.

»Vi er lykkelige for, at vi har kunnet samle så stærkt et cast. De kan virkelig noget sammen, og mængden af energi er helt utrolig. Jeg er personligt glad for at have Robert Hansen tilbage igen efter hans store præstation i »Dirty Dancing«. Han er vores alle sammens »comeback kid«, og vi glæder os til at være sammen med ham og hans ukuelige humør. Det bliver skønt,« siger Jesper W. Leisner, der er executive producer på forestillingen.

Det er allerede offentliggjort, at Silas Holst og Sicilia Gadborg indtager hovedrollerne i musicalen, mens Jimmy Jørgensen, Ditte Gråbøl, Pernille Schrøder og Morten Kjeldgaard er blandt de nye tilføjelser til rollelisten på musicalen.

Filmen »Flashdance«, der er fra 1983, har opnået ikonstatus, og siden 2008 har den været spillet som musical rundt om i verden. I Danmark er der premiere den 8. marts 2019.

/ritzau/FOKUS